Washington

El gendre i consultor personal de Trump defensa els contactes amb Rússia

Jared Kushner nega que les reunions tinguessin com a objectiu perjudicar la candidatura de Hillary Clinton a la presidència

RedaccióActualitzat

El gendre i consultor personal de Donald Trump, Jared Kushner, ha comparegut a la comissió del Senat que investiga l'anomenat cas Russiagate. Kushner ha reconegut quatre reunions amb els russos, però en cap cas, ha dit, per afavorir la candidatura de Donald Trump.  

Diu que ni les dues trobades amb l'ambaixador rus a Washington, ni les reunions amb el cap d'un banc estatal rus i amb una advocada russa, tenien per objectiu perjudicar la rival demòcrata de Trump, Hillary Clinton. I ha afegit que qui defensi el contrari està "ridiculitzant" els votants de Trump:

"Donald Trump tenia un missatge millor i va dirigir una campanya millor. I per això va guanyar. Suggerir una altra cosa ridiculitza els que van votar per ell."

L'interrogatori era a porta tancada, però el marit d'Ivanka Trump ja ha enviat un comunicat al Senat i a la Cambra de Representants explicant la seva versió dels fets, i també ha comparegut per exposar els mateixos arguments. 

Aquesta setmana també està previst que declarin el fill gran del president, Donald Trump júnior, i l'exdirector de campanya, en aquest cas, en compareixences públiques.

Anar al contingut