Imatge d'arxiu dels equips d'emergència treballant a la zona
Imatge d'arxiu del dia que es va trobar el cos de la noia a l'espigó de la Mar Bella
Barcelona

El cadàver trobat a la Mar Bella és el d'una noia de 15 anys desapareguda fa deu dies

Ara s'investiguen les causes de la mort de la noia, de 15 anys, i caldrà esperar el resultat de l'autòpsia. El cos està en un avançat estat de descomposició, perquè hauria estat moltes hores a l'aigua. La noia va desaparèixer l'últim dissabte d'abril, sense motius aparents, després d'anar amb unes amigues a una festa en una casa particular.

RedaccióActualitzat
El cadàver que va apareixer flotant dilluns al costat de l'espigó de la Mar Bella, a Barcelona, és el de la menor desapareguda el 27 d'abril, segons han informat els Mossos d'Esquadra. Ara s'investiguen les causes de la mort i caldrà esperar el resultat de l'autòpsia. El cos està en un avançat estat de descomposició perquè hauria estat moltes hores a l'aigua.

La noia, de 15 anys, vivia amb els seus pares i el seu germà a Barcelona i va desaparèixer l'últim dissabte d'abril, sense motius aparents, després d'anar amb unes amigues a una festa en una casa particular. Segons va explicar el seu germà, la noia va trucar a les onze de la nit per demanar permís per quedar-se mitja hora més a la festa i ja no en van saber res més.

Familiars i amics van omplir de cartells amb la seva foto tot el districte de Nou Barris i altres punts de la ciutat.
Anar al contingut