Imatge d'arxiu dels equips d'emergència treballant a la zona
Imatge d'arxiu del dia que es va trobar el cos de la noia a l'espigó de la Mar Bella
Barcelona

El cadàver trobat a la platja de la Mar Bella és d'una dona

Els Mossos d'Esquadra han informat que el cos localitzat aquest dilluns a la platja de la Mar Bella de Barcelona és d'una dona. El cos era al costat de l'espigó, fet que ha dificultat poder-lo treure de l'aigua. El cadàver és a l'Institut Anatòmic Forense perquè se li practiqui l'autòpsia i saber les causes de la mort.

RedaccióActualitzat
El cadàver trobat aquest dilluns a l'espigó de la Mar Bella de Barcelona correspon a una dona. Els Mossos d'Esquadra han informat que ara se li practica l'autòpsia per aclarir les causes de la mort.

Els Mossos van participar juntament amb els Bombers i la Creu Roja en el rescat. El cos presentava un avançat estat de descomposició. Una persona que passejava per la platja de la Mar Bella de Barcelona va localitzar cap a les 3 de la tarda el cadàver d'una persona al costat de l'espigó d'aquesta platja. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar diversos vehicles dels Bombers de Barcelona per poder rescatar el cadàver. Tot seguit el van traslladar a l'Institut Anatòmic Forense per practicar-li l'autòpsia.



 
Anar al contingut