Barça

El blaugrana Muniesa té un possible trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret

El central lloretenc podria tenir un trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret, segons la primera exploració a la qual va ser sotmès pels serveis mèdics del Barça. Muniesa serà sotmès avui a més proves per confirmar l'abast de la lesió, que el podria apartar dels terrenys de joc durant uns mesos.

Actualitzat
Marc Muniesa podria tenir un trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret, segons la primera exploració a la qual va ser sotmès pels serveis mèdics del Barça.

El lloretenc va participar en el primer amistós de pretemporada i va saltar a la gespa a la segona part. En una acció al cap de deu minuts, quan defensava una pilota que es perdia per la línia de banda, Muniesa va fer un mal gest, va caure a terra i ràpidament es va tocar el genoll per l'intens dolor.

Muniesa serà sotmès avui dimecres a més proves per confirmar l'abast de la lesió, que el podria apartar dels terrenys de joc durant uns mesos, si es confirma el trencament de l'encreuat.

El jugador català ja es va lesionar l'any passat en la gira del Barça. En el partit contra el Chivas, només va jugar dotze minuts després de tenir un trencament muscular al bíceps femoral, que el va deixar dos mesos inactiu.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut