València

El Bigotes nega haver regalat vestits als acusats del "cas Gürtel" i no respon a cap pregunta

El presumpte cap de la trama Gürtel a València, Álvaro Pérez, "El Bigotes", ha negat haver regalat vestits als quatre imputats en la causa que es jutja a la capital valenciana i posteriorment ha renunciat a respondre a les qüestions que han plantejat les parts. "Em ratifico en la meva declaració davant del jutge Flors: ni la meva empresa ni jo hem regalat mai cap vestit als quatre imputats en aquesta causa", ha assegurat Pérez en la seva declaració inicial.

RedaccióActualitzat
Igual que els altres suposats caps de la trama, Francisco Correa i Pablo Crespo, Pérez s'ha acollit al dret de no declarar en trobar-se també imputat en altres causes vinculades a aquest procés.

D'altra banda, aquest dijous al matí ha declarat l'exvicepresident del govern valencià, Víctor Campos, que ha dit que era innocent i no va rebre regals, malgrat que el mes de juliol es va declarar culpable. Campos ha afegit que estava previst que l'expresident Francisco Camps i el número 2 del partit, Ricardo Costa, també es declaressin culpables.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut