Actualitat blaugrana

El Barça encaixa la primera derrota de la pretemporada en el seu debut de la gira asiàtica

El Barça ha encaixat la primera derrota de la pretemporada en el primer partit de la gira asiàtica. Els blaugrana han acusat la forta calor i el desencert de cara a porta per sumar la primera ensopegada de l'any. Urumov, en el minut 33 del segon temps, ha aprofitat un llançament de falta per marcar l'únic gol del partit, el 0-1. Al final del partit el joc s'ha endurit i això ha molestat l'entrenador blaugrana Frank Rijkaard. El tècnic ha fet jugar quatre dels nous fitxatges blaugrana: Belletti, Sylvinho, Giuly i Larsson. A més, cal destacar que Van Bronckhorst ha jugat al mig del camp, on ho feia Davids.

Tot i l'ocasió de Ronaldinho en el minut quatre de partit, el Barça s'ha vist clarament superat per l'equip coreà durant els primers 25 minuts de partit. De fet, Valdés, que avui ha estat el porter titular de l'equip blaugrana, ha hagut d'intervenir fins a quatre vegades per evitar el gol de Suwon Samsung Bluewings. Això ha fet reaccionar l'equip de Frank Rijkaard, que ha dominat l'últim quart d'hora de joc de la primera part amb bones ocasions per obrir el marcador. Cal destacar que Van Bronckhorst ha jugat al mig del camp, just on ho feia el seu compatriota Davids. En l'equip titular Rijkaard ha utilitzat quatre dels nous fitxatges: Belletti, Sylvinho, Giuly i Larsson. La segona part ha continuat la mateixa tònica que la primera. El Barça ha tingut oportunitats, però no ha estat encertat de cara a porta. Qui sí que ho ha estat és Urumov, que en el minut 33 de la segona part ha engaltat un fort xut en un llançament de falta que ha fet inútil l'estirada de Víctor Valés. El xut ha anat molt potent i col·locat al pal esquerre del porter blaugrana. Aquest ha estat l'únic gol del partit i ha conduït el Barça a la primera derrota de la pretemporada. En la recta final del partit el joc s'ha endurit i això ha fet enfadar molt la banqueta del Barça i l'entrenador blaugrana, Frank Rijkaard, s'ha indignat amb l'àrbitre del partit. El pròxim partit que jugarà el Barcelona en la gira asiàtica serà diumenge, al Japó, contra el Kashima Atlers.