L'Aldea

Dues persones moren en la col·lisió d'un turisme i un camió al Baix Ebre

Les persones que han mort en topar el turisme en què viatjaven amb un camió a l'Aldea són dos joves veïns de Tarragona, segons que han informat els Mossos d'Esquadra. El sinistre s'ha produït cap a les deu del matí a la carretera N-340, quan un turisme que avançava envaint el carril contrari ha xocat frontalment amb un camió amb matrícula italiana. Dos ocupants del vehicle han mort i un tercer ha resultat ferit menys greu i està ingressat a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Pel que fa al conductor del camió, té ferides lleus.

Actualitzat

Els dos morts són el conductor del vehicle, Marc S.R., de 20 anys, i Aitor S.R., de 21 anys, mentre que la tercera ocupant del turisme, Ana M.V., de 20 anys, ha estat traslladada a l'hospital Verge del Cinta de Tortosa després de resultar ferida lleu.

L'accident s'ha produït cap a les 10.00 al quilòmetre 1085 de l'N-340, dins del terme municipal de l'Aldea, quan el turisme, un Toyota Celica, ha topat frontalment contra un camió amb matrícula italiana.

La càrrega del camió, que transportava teixits, ha cremat i ha obligat a treballar sis dotacions dels bombers de la Generalitat. Això ha fet que s'hagi hagut de tallar la via en tots dos sentits de la marxa.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut