Sant Cugat del Vallès

Uns 150 veïns de Sant Cugat es concentren a la cruïlla on va ser atropellat un nen de 9 anys

Més de 150 veïns del barri de Mira-sol, de Sant Cugat del Vallès, s'han concentrat al lloc on divendres va ser atropellat un nen de 9 anys. Els veïns han fet una ofrena floral en record del menor. Durant la concentració, els veïns també han reclamat més seguretat perquè en aquesta cruïlla hi ha molts accidents. Els fets van passar divendres a la tarda, quan el nen anava en bicicleta i un cotxe tot terreny, conduït per un veí de la urbanització, el va atropellar. Segons el conductor, no va poder evitar la topada. L'infant va morir ahir a la tarda a l'Hospital de Sant Pau, de Barcelona. Familiars del nen atribueixen l'accident a l'excés de velocitat del conductor.

Actualitzat
Margarides i clavells blancs en record del Marc, el nen que va morir aquest dissabte a causa de les greus ferides que va patir en un atropellament la tarda de divendres. Unes 150 persones, entre familiars, amics i veïns, s'han concentrat en el punt on el nen va topar amb un tot terreny mentre anava en bicicleta. El conductor del vehicle, un veí del barri, ha explicat davant del jutge que no anava a més de 30 quilòmetres per hora, però que no va poder evitar l'impacte. Per la seva banda, el jutge li ha permès tornar a casa sense càrrecs.

La família del nen espera fins a conèixer l'informe policial abans de presentar cap denúncia, tot i que desconfia que el conductor realment anés a poca velocitat ja que va ser arrossegat vint metres fins que va caure greument ferit al terra.

Els veïns han reclamat més seguretat en el punt on es va produir l'accident, una cruïlla que qualifiquen de perillosa. Es queixen que en aquesta zona els cotxes corren molt i que tot sovint hi ha accidents.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut