Doble sessió de treball físic en el primer dia de stage del Barça a Dinamarca

En el primer dia de stage a Dinamarca, el Barça ha fet doble sessió d'entrenament, sobretot de treball físic. Els preparadors han assegurat que tots els jugadors estan en bones condicions, inclosos els que l'any passat van estar lesionats. Carles Puyol ha estat la primera "víctima" de la pretemporada, ja que s'ha retirat per uns moments de la sessió per culpa d'una llaga al taló dret, però s'ha reincorporat sense problemes. Larsson ha explicat que al setembre firmarà l'ampliació de contracte que el club li ha ofert fins al 2007.<br>
Doble sessió de treball físic en el primer dia de stage del Barça a Dinamarca
Actualitat blaugrana

Doble sessió de treball físic en el primer dia de stage del Barça a Dinamarca

En el primer dia de stage a Dinamarca, el Barça ha fet doble sessió d'entrenament, sobretot de treball físic. Els preparadors han assegurat que tots els jugadors estan en bones condicions, inclosos els que l'any passat van estar lesionats. Carles Puyol ha estat la primera "víctima" de la pretemporada, ja que s'ha retirat per uns moments de la sessió per culpa d'una llaga al taló dret, però s'ha reincorporat sense problemes. Larsson ha explicat que al setembre firmarà l'ampliació de contracte que el club li ha ofert fins al 2007.
Actualitzat
A la ciutat danesa d'Aarhus és on farà el Barça el primer stage de pretemporada els propers sis dies i disputarà dos amistosos. El primer serà dissabte, contra l'East Jutland. Dilluns jugaran l'altre partit, que els enfrontarà amb l'Aarhus GF. Frank Rijkaard ha convocat 23 jugadors, entre ells dos joves del filial, Pitu i Rodri. No hi ha ni Ronaldinho, ni Messi ni tampoc Rafa Márquez, que tenen permís del club per reincorporar-s'hi d'aquí a una setmana, el 27 de juliol.

Després d'aquest stage, s'ha programat un segon viatge a Àsia, on jugaran dos partits més, contra el Yokohama Marinos al Japó i davant del Shenzhen Jianlibao, campió de la Xina, a Macau.

NOTÍCIES RELACIONADES