Disney plus cancel·la una sèrie sobre els seus malvats abans d'estrenar-la
La plataforma Disney Plus s'estrena el 12 de novembre als Estats Units

Disney plus cancel·la una sèrie sobre els seus malvats abans d'estrenar-la

La plataforma per internet de Disney inclourà el seu catàleg de clàssics i produccions de Marvel, Pixar o "Star Wars" per competir amb Netflix, HBO i Amazon

RedaccióActualitzat

Disney Plus ha cancel·lat la sèrie sobre els seus personatges malvats abans d'estrenar-la. S'havia de dir "Book of enchantment" i havia d'explicar l'origen dels malvats més emblemàtics de l'univers Disney com la Malèfica de "La bella dorment" i l'Úrsula de "La Sireneta".

La plataforma Disney Plus s'estrena el 12 de novembre als Estats Units per fer la competència a Netflix, HBO i Amazon. A Europa està previst que arribi el primer trimestre del 2020.

La plataforma ha decidit cancel·lar la sèrie per diferències creatives i problemes amb el guió que era massa fosc per a un públic infantil, a més de l'elevat cost de la producció.

Segons explica Deadline, un equip de guionistes va treballar en el projecte durant 13 setmanes, ja s'havien fet localitzacions i el rodatge estava programat per al mes de maig del 2020.

 

La sèrie havia de ser una adaptació de la sèrie de llibres "Villains" de Serena Valentino amb alguns dels dolents més populars de Disney. I era una de les produccions estrella de la nova plataforma en "streaming" del gegant de l'entreteniment.

 

 

Catàleg Disney Plus

Disney va demostrar aquest divendres el seu poder en anunciar més de 20 estrenes que acompanyaran el llançament de la seva nova plataforma de continguts Disney Plus.

 

 

Arribarà al mercat dels serveis d'entreteniment per internet amb el seu propi producte, que inclourà el seu catàleg íntegre de pel·lícules clàssiques, més totes les produccions de les factories Marvel, Pixar, "Star Wars", National Geographic i els canals per al públic infantil.

El servei estarà disponible des del 12 de novembre a Estats Units i altres països entre els quals encara no hi ha Espanya ni els de l'Amèrica Llatina, tot i que properament es compartiran més dates d'arribada en nous territoris.

Durant la celebració de la convenció D23, a Anaheim, Califòrnia, la companyia va avançar més d'una vintena de noves estrenes, com sèries de l'univers Marvel i de la franquícia "Star Wars", pel·lícules originals, "reality shows" i documentals.

A més de les apostes ja conegudes, com les sèries de "La guerra de les galàxies", "The Mandalorian", "Rogue One" i "The Clone Wars", Disney va anunciar que Ewan McGregor tornarà com el personatge d'Obi-Wan Kenobi en una producció. Els detalls estan encara per concretar.

 

"The Mandalorian", esperada pels seguidors de l'univers de George Lucas a "Star Wars", es situa un any després d'"El retorn del Jedi" i segueix un pistoler mén enllà de les fronteres de la República. Entre els actors que hi participen, hi ha Pedro Pascal, Gina Carano i Nick Nolte.

 

 

També va confirmar el retorn de Hillary Duff en una continuació de "Lizzie McGuire", la sèrie per a adolescents que va marcar una etapa a principis dels anys 2000, i la tornada de "High School Musical" en forma de sèrie.

 

Per la seva banda, l'univers cinematogràfic de Marvel comptarà amb fins a 8 noves sèries que seguiran les aventures dels superherois de la popular franquícia de còmics.

Una altra estrena d'aquesta tardor, "The Falcon and the Winter Soldier", seguirà diversos esdeveniments posteriors als esdevinguts en "Venjadors: Endgame", el final de la saga "Els Venjadors", que es va convertir enguany en la pel·lícula més taquillera de la història.

 

"WandaVision", "Loki", "Hawkeye" i "Moon Knight" completen l'oferta de novetats de Marvel al catàleg del servei.

Les superheroïnes també tindran protagonisme a Disney + amb "She Hulk" i "Ms. Marvel".

Els espectacles de "The Muppets" també tornaran a les pantalles amb la plataforma d'internet.

A més d'aquesta i altres sèries, Disney + inclourà estrenes de pel·lícules originals com la nova versió de "The Lady and the Tramp" o una pel·lícula amb els personatges de "Phineas i Ferb".

Els documentals arribaran de la mà de National Geographic, que conviuran amb programes, com una competició entre famílies per cuinar un plat que integrarà el menú dels parcs de Disney o formats d'humor, com un xou en què els creatius personatges de Pixar s'integraran en el món real i sorprendran en peces gravades amb càmera oculta.

La plataforma també inclourà tot els capítols d'"Els Simpson".

 

Disney en va adquirir els drets quan va comprar la FOX aquesta primavera per més de 70 milions d'euros.

ARXIVAT A:
TelevisióCinema
Anar al contingut