Barcelona

Dimarts assolellat amb temperatures en lleuger ascens

El risc de pluja s'allunyarà encara més aquest dimarts. El cel es mantindrà serè a l'interior amb temperatures pujant lleugerament.

Actualitzat
L'anticicló situat a l'Atlàntic enviarà cap a la península Ibèrica i cap a Catalunya una falca d'estabilitat. Aquesta situació permetrà l'arribada d'aire més càlid que avançarà des de la vall de l'Ebre cap a l'interior de França. Catalunya es despertarà amb núvols a gran part de les comarques de Barcelona i Girona; en canvi, hi haurà predomini del sol al terç oest del país. Al llarg del matí, el sol guanyarà terreny, la nuvolositat minvarà, però no desapareixerà de la costa central i el prelitoral de Barcelona i Girona, on es mantindrà fins a primera hora de la tarda. A la costa Daurada, del sol del matí passaran a tenir alguns núvols a la tarda, però sense precipitacions.

Temperatures mínimes i màximes en lleuger ascens. Les mínimes seran més elevades que les registrades aquest dilluns:
1 grau a Certascan, cota 2.400 metres
1 grau a la Bonaigua, cota 2.300 metres
4 graus a Das
7 graus a Molló
9 graus a Vielha i al Pont de Suert
10 graus a Sort
11 graus a la Seu d'Urgell
14 graus a Girona
17 graus a Sant Feliu de Guíxols, Palamós i Sabadell
18 graus a Mollet, Amposta i a Badalona
19 graus a Alcanar, Barcelona (el Raval) i el Vendrell
20 graus a Móra d'Ebre

La pujada de temperatures més important es notarà en les màximes a les comarques de Girona i el Pirineu. Els valors més elevats del dia superaran els 30 graus.
Temperatures màximes d'aquest dilluns:
31 graus a Aldover, Móra d'Ebre
30 graus a Benissanet, Vinebre
29 graus a Torroja del Priorat, Alcarràs
28 graus a Lleida, Tortosa
27 graus a Manresa, Reus

Hi haurà tramuntana matinal a la costa Brava nord, amb cops moderats. A partir del migdia s'imposarà la component sud, amb garbí moderat a la costa catalana.

I els pròxims dies...
Entre dimecres i divendres passaran diverses cues frontals que podrien portar un cel més variable a estones i activar els ruixats al nord. Tot això, amb una línia ascendent de les temperatures i un ambient calorós. Dissabte apunta assolellat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut