Imatge dels Mossos amb el material intervingut (Foto: ACN)
Imatge dels Mossos amb el material intervingut (Foto: ACN)
Salt

Detinguts a Salt el gerent i l'encarregat d'una deixalleria per comprar coure robat

Els Mossos van inspeccionar l'empresa de reciclatge de ferros i metalls que tenen a Salt i hi van localitzar més de 1.700 quilos de cable de coure nou i també cable elèctric que havia estat robat. El material encara duia el precinte de l'empresa de telecomunicacions que l'havia subministrat.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut a Salt el gerent i l'encarregat d'una deixalleria. Els imputen la compra de cable de coure robat. Els detinguts, de 47 i 34 anys, són de nacionalitat espanyola i veïns de Girona. Els Mossos van inspeccionar l'empresa de reciclatge de ferros i metalls que tenen a Salt, on van localitzar més de 1.700 quilos de cable de coure nou i també cable elèctric que havia estat robat. El material encara duia el precinte de l'empresa de telecomunicacions que l'havia subministrat.

Segons els Mossos d'Esquadra, tant el gerent com l'encarregat de l'empresa sabrien la procedència il·lícita del material i l'haurien adquirit amb la finalitat de revendre'l. Els dos homes han quedat en llibertat i pendents de declarar davant del jutge.

D'altra banda, els Mossos han fet una operació contra el robatori de metalls al Maresme que ha acabat amb la identificació de més d'un centenar de persones. Han fet 67 registres a vehicles, bàsicament furgonetes, i han aixecat 7 actes per intervenció de metall.

Anar al contingut