Accident a Avinyonet de Puigventós (ACN)
Accident a Avinyonet de Puigventós (ACN)
Avinyonet de Puigventós

Detingut un conductor begut per la mort d'un motorista de 18 anys a l'N-260

El conductor del cotxe que ha xocat frontalment amb la motocicleta quadriplicava la taxa d'alcohol permesa

RedaccióActualitzat

Un jove de 18 anys ha mort i un menor està ferit greu a conseqüència d'un xoc frontal entre la moto en què anaven i un turisme. Els fets van passar dissabte poc abans de les vuit del vespre a la carretera N-260, a la cruïlla amb el carrer Tramuntana, a Avinyonet de Puigventós.

El conductor del cotxe, un veí de Figueres de 33 anys, ha estat detingut per conduir sota els efectes de l'alcohol i per imprudència greu. El conductor ha quadriplicat la taxa d'alcohol en sang permesa en el test que li han practicat després de l'accident.

El turisme circulava per la carretera N-260 i va fer un gir sense respectar la senyal de stop envaint el carril contrari, fet que va provocar la col·lisió amb la moto en què viatjaven un menor, que conduïa, i un jove de 18 anys que anava assegut al darrera. El noi de 18 anys va morir a conseqüència de l'impacte i el menor està ferit greu i l'han ingressat a l'hospital Josep Trueta de Girona. Els passatgers del cotxe van resultar il·lesos. 

Arran d'aquest accident es van activar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i una unitat de suport psicològic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Aquest va ser el quart accident mortal de dissabte. Al matí hi havia hagut tres accidents amb víctimes a la C-14 a prop d'Oliana, a la C-37 a Sant Pere de Torelló i a la T-330 a Horta de Sant Joan. 

ARXIVAT A:
Trànsit
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut