El pis sinistrat es troba a la cinquena planta (ACN)
Vilanova i la Geltrú

Detingut el fill de l'home mort en l'incendi d'un pis a Vilanova i la Geltrú

RedaccióActualitzat

Els Mossos han detingut un home en relació amb l'incendi de dissabte en un pis de Vilanova i la Geltrú on va morir un home. Segons ha avançat Catalunya Ràdio, el detingut és el fill de la víctima, un home de 21 anys.

L'incendi es va produir dissabte al migdia a l'àtic d'un pis situat a l'avinguda de Cubelles, número 62. Sis dotacions dels Bombers van haver de treballar en l'extinció de l'incendi, que ha cremat el 90% de l'immoble.

La víctima va ser localitzada en una habitació amb sortida a la terrassa, on s'hauria originat l'incendi. En aquells moments no hi havia ningú més al pis.

Els Bombers van explicar que com que l'incendi s'havia produït a l'última planta de l'edifici i les finestres estaven obertes, el fum i l'escalfor no havien afectat ni l'escala ni l'estructura de l'edifici i, per tant, no es van desallotjar la resta de veïns.

Dissabte mateix ja es va obrir una investigació per identificar la víctima i aclarir les circumstàncies de l'incendi. Ara la investigació continua en marxa i el cas està sota secret de sumari. S'espera el resultat de l'autòpsia per determinar si l'home va morir a causa del foc o ja estava mort quan es va cremar la vivenda.

ARXIVAT A:
Incendis
Anar al contingut