Un control dels Mossos d'Esquadra
Un control dels Mossos d'Esquadra

Detingut a Figueres un conductor begut, sense carnet i amb objectes robats al vehicle

L'home, amb antecedents penals, també portava 16 quilos de marihuana

RedaccióActualitzat

Anava begut i tenia el permís de conduir suspès quan els Mossos el van detenir a les dotze de la nit, en ple toc de queda nocturn, en un control a la carretera N-260 a Figueres. A la furgoneta que conduïa, a més, hi portava drogues i objectes robats. L'home, de 26 anys i amb antecedents penals, va ser detingut el 12 de novembre.

Els Mossos van aturar la furgoneta, que, en acostar-se al control, cada cop anava més de pressa. En immobilitzar-la van comprovar que, de dins del vehicle, en sortia una forta olor a alcohol i marihuana.

Per això van fer la prova d'alcoholèmia al conductor, que va donar un positiu d'1,06 mg/l, més de quatre vegades el màxim permès. També van comprovar que tenia el permís retirat judicialment.

En escorcollar el vehicle van trobar una tina ceràmica de grans dimensions, dos morters de pedra, un rellotge, una formigonera petita, paquets de llistons, testos, sorra, focus, material divers per fer una plantació de marihuana i set bosses d'escombraries amb 16 quilos d'aquesta droga, valorada en 28.000 euros.

Més tard van comprovar que part d'aquest material havien estat sostret amb força en un robatori comés al juliol en una casa de Sant Llorenç de la Muga, a l'Alt Empordà.

Va ser detingut com a presumpte autor de tres delictes: un per conduir amb una taxa penalment punible i el permís suspès; un altre, contra la salut pública per tràfic de drogues, i un tercer, per robatori amb força.

La investigació no es dona per tancada mentre s'investiga la procedència d'una altra part dels objectes que transportava.

 

 

 

ARXIVAT A:
TrànsitPolicial
Anar al contingut