Detenen l'home que va ruixar amb àcid una dona i la seva filla a Sant Feliu de Guíxols
Concentració per condemnar l'atac davant de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols (ACN)

Detenen un home per ruixar amb àcid l'exparella i la filla de la dona a Sant Feliu de Guíxols

Les dues víctimes continuen ingressades a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona i evolucionen bé de les cremades

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut l'home que dilluns hauria ruixat amb sosa càustica la seva exparella i la filla de la dona, de cinc anys, a Sant Feliu de Guíxols, al Baix Empordà.

Les dues víctimes estan ingressades a l'Hospital Vall d'Hebron amb cremades i evolucionen favorablement.

Els Mossos han informat aquest dimecres que havien detingut l'agressor.

 

 

A l'home, de 45 anys, l'han detingut al mateix municipi on van passar els fets, que van passar dilluns al migdia enmig del carrer. L'acusen de dos delictes de lesions, maltractament en l'àmbit de la llar i amenaces.

La dona va ser ingressada amb cremades molt greus a la cara i amb un ull molt afectat, i la menor va tenir lesions lleus. L'agressor va fugir i el jutjat d'instrucció 3 de la localitat, amb competència en matèria de violència sobre la dona, havia ordenat la detenció de l'home. També va acordar una ordre de protecció a les víctimes durant el procediment.
 

Detenen l'home que va ruixar amb àcid una dona i la seva filla a Sant Feliu de Guíxols
Comissaria de Sant Feliu de Guíxols (Google Street View)


Segons informació facilitada pel TSJC, hi ha un historial de denúncies creuades entre l'agressor, la dona i el marit d'aquesta. Entre d'altres, hi ha una denúncia que el 30 de maig va presentar la dona contra l'atacant per coaccions. El jutjat d'instrucció número 2 va desestimar una ordre de protecció "perquè no es donaven les exigències per adoptar-la".

L'agressor, a més, havia denunciat l'actual parella de la víctima perquè suposadament el va intentar atropellar.

Aquest dimarts hi va haver una concentració davant l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per mostrar "el rebuig per l'agressió de violència de gènere" que va tenir lloc a la ciutat, segons va anunciar el consistori en un comunicat. La nota afirmava que l'acte es feia per expressar "solidaritat amb les víctimes i condemnar tota violència".

El detingut, que no té antecedents, passarà a les pròximes hores a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.

 

On es pot demanar ajuda si es pateix violència masclista

El telèfon d'atenció per a casos de violència masclista és el 900 900 120. A través del telèfon, s'assessora sobre quines opcions i quins recursos hi ha a l'abast.

 

 

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut