Atac masclista a Sant Feliu de Guíxols: un home ruixa amb àcid una dona i la seva filla
Comissaria de Sant Feliu de Guíxols (Font: Google Street View)
Sant Feliu de Guíxols

Atac masclista a Sant Feliu de Guíxols: un home ruixa amb àcid una dona i la seva filla

Els Mossos d'Esquadra busquen l'home, que va fugir després de causar cremades a les víctimes

Actualitzat

Un home va ruixar aquest dilluns amb sosa càustica la seva exparella i la filla d'ella, de cinc anys, a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), segons ha avançat 'El Diari de Girona'.

L'home va fugir i els Mossos d'Esquadra el busquen des de llavors. Els fets van tenir lloc cap a dos quarts d'una del migdia. L'agressor té 40 anys.

Tant la mare, amb cremades molt greus, com la filla, van ser traslladades a l'hospital de la Vall d'Hebron.

L'Ajuntament de la població, que ha condemnat l'agressió masclista i ha anunciat que es personarà contra l'agressor, ha convocat un acte de protesta a les 12.00 del migdia d'aquest dimarts davant del consistori.

La concentració és per mostrar "el rebuig per l'agressió de violència de gènere que va tenir lloc ahir a la nostra ciutat", segons ha anunciat l'Ajuntament en un comunicat. També explica que l'acte es durà a terme mantenint les mesures de distanciament pertinents i que "es fa amb la voluntat d'expressar la nostra solidaritat amb les víctimes i condemnar tota violència".


On es pot demanar ajuda si es pateix violència masclista

El telèfon d'atenció per a casos de violència masclista és el 900 900 120. A través del telèfon, s'assessora sobre quines opcions existeixen i quins recursos hi ha a l'abast.

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut