Un vehicle dels Mossos d'Esquadra (ACN / Oriol Bosch)
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra (ACN / Oriol Bosch)
Balaguer

Detenen un home per l'assassinat de la parella, una dona de 38 anys, a Balaguer

Van trobar la dona morta amb signes de violència al seu domicili i l'autòpsia ha permès saber que es tractaria d'un homicidi

Redacció / AgènciesActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per la seva presumpta relació amb la mort de la seva parella a Balaguer, en el que seria un nou crim masclista.

La dona tenia 38 anys i el cadàver el van localitzar a casa seva aquest dimecres.

La parella és qui va avisar els serveis d'emergència i va assegurar que en despertar-se havia trobat la dona morta al llit amb signes evidents de violència, però va negar cap relació amb els fets i va assegurar que la dona li havia expressat en alguna ocasió la intenció de treure's la vida.

Tot i això, l'autòpsia que s'ha practicat al cadàver ha pogut demostrar que la causa de la mort no era compatible amb un suïcidi.

El cas està sota secret de les actuacions però la justícia ha confirmat que no hi havia constància d'antecedents de violència entre la víctima i la seva parella.
 

On es pot demanar ajuda

Per demanar ajuda en cas de violència masclista hi ha un telèfon específic d'atenció i informació: 900 900 120. Funciona les 24 hores del dia cada dia de l'any, atén consultes i urgències, és gratuït, no queda registrat al mòbil i és confidencial.

En cas d'emergència davant d'una agressió, també es pot trucar al 112.

També funciona el WhatsApp 601 001 122, per oferir informació i assessorament a les dones que són víctimes de violència masclista.

Si es vol denunciar, es pot anar a la policia o directament als jutjats especialitzats en violència de gènere, on les dones tenen el dret de ser assistides per un advocat d'ofici independentment de la seva situació econòmica.

ARXIVAT A:
PolicialViolència masclista
Anar al contingut