Tàrrega / Vidreres

Detenen dos conductors que doblaven la velocitat permesa a Vidreres i Tàrrega

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos conductors sense límit a les carreteres catalanes. Es tracta de dos homes que circulaven al doble de la velocitat permesa per dues vies de Vidreres i Tàrrega. El primer anava a 212 km/h a la carretera C-35 al seu pas per la localitat de la Selva, un tram en què només es pot anar a 100 km/h. El segon, és un jove andorrà que circulava a 179 km/h per la carretera L-301 a Tàrrega, on el límit de velocitat és de 90.

Actualitzat
El primer dels conductors va ser arrestat a s'Agaró. Els Mossos li van interceptar la matrícula en un control de trànsit. El cotxe era un vehicle llogat a l'aeroport del Prat. A partir d'aquesta dada els mossos van poder identificar la identitat del conductor, un home de 34 anys d'Uncraïna, que estava de vacances. El jutge de guàrdia l'ha deixat en llibertat.

A Tàrrega, la policia autonòmica ha arrestat un jove andorrà de 19 anys que circulava a 179 km/h en un tram de 90. El conductor, després de declarar a comissaria i facilitar un domicili a l'estat espanyol, va quedar en llibertat amb l'obligació de presentar-se davant el Jutjat de Cervera en cinc dies per a la celebració d'un judici ràpid. La imputació del delicte contra la seguretat en el trànsit li pot comportar una pena de presó de 3 a 6 mesos o una multa de 6 a 12 mesos, a més, d'una privació del dret a conduir d'entre 1 a 4 anys.
Anar al contingut