Desarticulat un grup criminal responsable de 27 robatoris amb força a domicilis

Els Mossos han detingut quatre dels sis membres de l'organització delictiva, i els altres dos han fugit

RedaccióActualitzat

Cau un grup criminal autor de 27 robatoris amb força a domicilis del Vallès Occidental, Baix Llobregat i Osona.

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes, d'entre 32 i 34 anys, a qui consideren autors d'aquests robatoris a Terrassa, Sant Esteve Sesrovires, Cerdanyola, Llinars i Tona.

Les investigacions han determinat que els membres de la banda eren sisDos han fugit fora de l'estat, i la resta, després de passar a disposició judicial, estan en presó provisional

 

 

La investigació va començar quan uns veïns van avisar el 112 que hi havia un home amb actitud estranya a la zona comunitària del seu edifici. Un agent fora de servei el va identificar i el va reduir quan va intentar fugir.

Després, el Mossos van descobrir que a l'home l'acompanyaven dues persones més que havien entrat a dos pisos de l'immoble. Els lladres havien escalat pels balcons, havien forçat les portes exteriors i s'havien endut joies, diners i altres objectes de valor dels dos domicilis. La investigació va portar els mossos a concloure que els tres homes formaven part d'un grup criminal integrat per sis persones.

Sempre actuaven de la mateixa manera: només tres membres del grup es desplaçaven a la zona on volien robar. Un feia de conductor, i els altres dos, vestits amb roba fosca, s'amagaven a la part posterior del cotxe perquè les càmeres de seguretat no els poguessin detectar. Paraven en una zona boscosa o aïllada. Amb les últimes llums del dia, els dos homes amagats baixaven del vehicle i anaven a peu fins als edificis on volien robar. El conductor els esperava en una zona allunyada del punt d'arribada, pròxima a una via ràpida de sortida. Després els tres lladres, amb el botí, tornaven al seu domicili del carrer Perafita de Barcelona.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut