Desarticulada una xarxa que obligava noies romaneses a prostituir-se a Barcelona
Operació de la Policia Nacional (policia nacional)

Desarticulada una xarxa que obligava noies romaneses a prostituir-se a Barcelona

La policia va iniciar la investigació després de la denúncia d'una víctima des de Romania

RedaccióActualitzat

La policia espanyola ha desarticulat un grup dedicat al tràfic de persones que obligava noies romaneses a prostituir-se en un local de Barcelona. La denúncia la va fer una víctima des de Romania, on va explicar que, a més, les obligaven a consumir cocaïna i a vendre'n als seus clients.

L'operació, amb la coordinació de l'Europol, va culminar amb l'entrada i registre a dos domicilis de Barcelona, on es van detenir quatre membres de la xarxa, i la intervenció de 6.000 euros en efectiu, armes i una petita quantitat de cocaïna, entre d'altres. A més, es van registrar dos habitatges més a la ciutat romanesa de Ploiesti.

 

En els escorcolls, els agents també van intervenir dos revòlvers, 38 cartutxos, tres pistoles làser i tres armes blanques.

La víctima que va donar la veu d'alerta des de Romania va explicar com el grup criminal captava les dones mitjançant el mètode del "lover boy" i les traslladava en un club de Barcelona, on eren obligades a practicar la prostitució i a consumir cocaïna subministrada pels investigats, una parella formada per un ciutadà de nacionalitat espanyola i un altre de nacionalitat romanesa.

 

Les dosis eren preparades en un minilaboratori del seu domicili, on barrejaven la droga amb acetona i d'altres elements fins a quedar 150 grams preparats per a la seva venda.

Els detinguts estan acusats dels delictes de tràfic de persones amb finalitats d'explotació sexual, tràfic d'estupefaents i pertinença a organització criminal.

ARXIVAT A:
Policia Nacional
Anar al contingut