Restes del macrobotelló a Badalona al polígon les Guixeres
Restes del macrobotelló a Badalona al polígon les Guixeres

Desallotgen 400 persones en un macrobotelló a Badalona, molts sense mascareta

En el botelló d'aquest diumenge no s'ha sancionat ningú per beure al carrer, però sí per no dur mascareta

Macrobotelló aquest diumenge a la matinada al polígon industrial de les Guixeres, de Badalona. La Guàrdia Urbana ha dissolt la concentració, en què s'han trobat uns 400 joves. Molts d'ells sense mascareta. La zona ha quedat bruta de totes les restes d'ampolles i gots:

 

 

 

L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha denunciat la situació a la xarxa i ha demanat als participants que "no posin en risc la salut de tothom":

 

Els empresaris del polígon on s'ha fet el botelló han denunciat en altres ocasions la celebració de festes similars a la zona. La policia local fa cada cap de setmana actuacions preventives en què s'avisa els joves de la prohibició de consumir alcohol al carrer.

 

Tot i que la multa per fer botelló a Badalona és de 200 euros, aquest diumenge no s'ha sancionat ningú. En canvi, sí que s'han posat multes per no dur mascareta.

Entre juliol i agost, la Urbana de Badalona va aixecar més de 150 actes per botellons a la ciutat, una xifra alta però que l'alcalde Albiol defensa que és inferior a la de localitats properes.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut