Els fets s'estan investigant i els Mossos intenten contactar amb la víctima (iStock)

Denuncien una agressió transfòbica en grup al barri del Poble-sec de Barcelona

Els fets van passar divendres passat quan, segons l'Observatori contra l'LGTBI-fòbia, un grup de joves va colpejar la víctima i va utilitzar un gos per atacar-la

L'Observatori contra l'LGTBI-fòbia ha denunciat una agressió a una dona trans al barri del Poble-sec de Barcelona. Els fets van passar divendres passat, quan un grup de joves va colpejar la víctima i va utilitzar un gos per atacar-la, segons l'organització.

Per la seva banda, l'entitat Poble-sec Feminista ha condemnat el succés i ha detallat que va tenir lloc al voltant de les set del vespre a la plaça del Sortidor. Alhora, ha demanat col·laboració ciutadana per aconseguir imatges de l'episodi.


La Guàrdia Urbana va desplaçar-se al lloc dels fets, dels quals els Mossos tenen constància, però de moment ningú ha presentat denúncia. Els fets s'estan investigant i la policia intenta contactar amb la víctima. Quan hi hagi una denúncia, els Mossos podran instruir el cas per un delicte d'odi i discriminació.

El comissionat de Polítiques d'Infància, Adolescència, Joventut i LGTBI a l'Ajuntament de Barcelona, Javier Rodríguez, ha apuntat que en aquests moments estan recopilant informació.

L'Ajuntament ha activat l'Oficina per la No Discriminació (OND), el districte de Sants-Montjuïc, els cossos policials i l'Observatori contra l'LGTBI-fòbia. "La més ferma condemna. No permetrem que aquests fets quedin impunes", ha indicat Rodríguez.

 

ARXIVAT A:
LGTBIQ+Transfòbia
Anar al contingut