"De vent i ales", Txarango presenta el seu últim disc amb un documental

Txarango s'acomiada amb un disc "per donar les gràcies" en plena crisi del coronavirus, que els va obligar a cancel·lar la gira

RedaccióActualitzat

La crisi del coronavirus va portar als fans de Txarango una mala notícia: la gira de comiat es cancel·lava pel confinament. Ara, els n'arriba una de bona: en menys d'un mes tindran nou disc del seu grup preferit. Es publicarà el 19 de juny i portarà per títol: "De vent i ales".

És el quart disc del grup i serà l'últim d'un viatge de 10 anys dels ripollesos. Així ho explica el grup en un petit documental que ha penjat a la xarxa:

No hi ha cap avançament del disc, però el documental inclou fragments de 9 de les 16 noves cançons.

En el documental s'hi poden veure les imatges dels viatges i els escenaris que han inspirat el nou disc. El grup explica que les noves cançons neixen d'experiències com dormir al peu del mont Fuji, córrer xops sota la pluja a les muntanyes del cafè al nord de Colòmbia, fer la ruta dels Balcans d'entrada a Europa al costat de persones a la recerca de refugi o caminar amb cura al desert ple de mines dels camps saharauis.

"'De vent i ales' és un títol lleuger que parla d'estendre les ales per deixar-se portar pel curs de la vida."

 

 

El títol del disc s'inspira en la cançó "Les coses senzilles". El treball sortirà a la venda el 19 de juny en tres formats diferents (identificats en tres colors), però ja es pot reservar a la web del grup, txarango.coop.

Txaragngo explica que el disc és una manera de donar les gràcies per "cada passa compartida"

 "Aquest nou disc és un adéu. I també un regal. Un regal que hem escrit i compost per intentar donar les gràcies"

ARXIVAT A:
Música
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut