Tres turistes davant la Sagrada Família, el monument més visitat de la ciutat de Barcelona
Barcelona

Creix gairebé un 5% el nombre de turistes que visiten Barcelona

La Sagrada Família, el Park Güell i el Museu del Barça són els tres punts més visitats de la ciutat

RedaccióActualitzat

El nombre de visitants a Barcelona entre gener i novembre ha augmentat un 4,58% respecte al mateix període de l'any passat.

A l'espera del tancament anual definitiu, les dades de l'INE indiquen que Barcelona ha registrat un 1,86% més de pernoctacions entre gener i novembre del 2018 respecte al mateix període de l'any passat. El nombre de visitants, inclosos els que no s'han allotjat en establiments de la ciutat, ha augmentat un 4,5%.

L'Ajuntament assegura que l'augment de turistes internacionals "consolida l'atracció" de Barcelona, malgrat que el nombre de visitants de la resta de l'estat ha disminuït lleugerament.

Són dades que fan referència al període entre gener i novembre, que encara podrien pujar més si s'ha concretat el 20% de reserves que hi havia per a aquest desembre.

A Barcelona, la Sagrada Família continua sent el lloc més visitat pels turistes, amb més de 4,5 milions de visitants. El segon punt amb més atracció per als turistes és el Park Güell, amb més de 3,1 milions de visitants, i el tercer, el Museu del FC Barcelona, amb 1,8 milions.

 

Més de la meitat dels turistes que ens visiten ja havien vingut abans, i això està provocant un desplaçament de l'interès turístic cap a indrets de la rodalia, on les visites han pujat un 30%. Tot i aquest desplaçament de turistes cap a la rodalia, Barcelona no perd pernoctacions.

L'informe de l'activitat turística a Barcelona i entorn destaca l'augment de visitants en punts d'interès propers a la ciutat de Barcelona. Es manté en primer lloc La Roca Village, amb 4,6 milions de visitants, i en segon, el monestir de Montserrat, amb 2,7 milions.

 

En canvi, els parcs naturals de la rodalia de Barcelona han perdut visites: 46.000 persones menys.

ARXIVAT A:
Turisme
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut