Palma

Conclou el segon registre policial al palauet de Jaume Matas a Palma

Una comissió judicial ha registrat sense èxit el palauet que l'expresident balear Jaume Matas té a Palma. Hi buscaven una caixa forta que podria amagar proves de presumptes irregularitats en el patrimoni de Matas. És la segona vegada que la justícia escorcolla el palauet de Matas, investigat pel "cas Palma Arena" de presumpte finançament irregular del PP balear. El primer registre es va efectuar el passat 6 de novembre i va durar cinc hores.

Actualitzat
Aquest dijous, efectius de la policia judicial i altres funcionaris han registrat per segon cop el palauet que l'expresident balear té a Palma de Mallorca. La comissió judicial buscava la caixa forta de l'expresident balear. L'escorcoll s'emmarca en la investigació que du a terme el jutge José Castro, que instrueix el "cas Palma Arena", de presumpte finançament irregular del PP balear.

El primer registre judicial del palauet de Jaume Matas va tenir lloc el passat 6 de novembre, quan també es va registrar un altre habitatge que l'expresident balear té a Madrid. En aquella ocasió, els agents també van buscar una caixa forta però no la van trobar i el registre va acabar, després de cinc hores, amb la confiscació d'alguns documents. La investigació es fa després que es rebessin algunes denúncies sobre presumptes irregularitats en el patrimoni de Jaume Matas.
Anar al contingut