Cua als Verdi durant les sessions especials per celebrar la renovació parcial de les sales (ACN)
Cua als Verdi durant les sessions especials per celebrar la renovació parcial de les sales (ACN)
Barcelona

Compren l'edifici dels Cinemes Verdi per garantir la continuïtat de les sales

La productora i distribuïdora A Contracorriente Films l'ha adquirit amb el finançament de l'Institut Català de Finances i Triodos

RedaccióActualitzat

La distribuïdora i productora A Contracorriente Films ha comprat l'edifici on hi ha els Cinemes Verdi de Barcelona, una operació que garanteix la continuïtat de la sala i la modernització de les instal·lacions. És el que afirma l'Institut Català de Finances (ICF), que ha cofinançat l'operació juntament amb la banca ètica Triodos.

A Contracorriente Films ja gestionava fins ara el local, però en règim de lloguer. Els problemes econòmics dels Verdi, uns dels cinemes més emblemàtics de Barcelona, havien estat notícia. I la propietat n'havia desmentit el tancament.

La distribuïdora es dedica al cinema independent i, a més de la sala de Gràcia, en té també a Madrid.

L'empresa té seu a Barcelona i és propietària de pel·lícules com "Intocables" o "Díos mío, ¿pero qué te hemos hecho?", i ha produït altres cintes com "La librería", d'Isabel Coixet.

L'ICF i Triodos van arribar a un acord l'any passat per impulsar projectes socials, culturals i mediambientals. El pacte preveu que confinancin projectes per un import d'entre mig milió i 20 milions d'euros per un període de 15 anys.

A principis d'any, les conegudes sales dels carrers Verdi i Torrijos van celebrar el final de la primera fase de renovació dels cinemes, amb projeccions especials i entrades a 1 euro.

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut