Catorze policies assassinats a Mèxic pel un dels càrtels més perillosos del país
Després de disparar, els membres del càrtel va cremar els vehicles

Catorze policies assassinats a Mèxic per un dels càrtels més perillosos del país

A més de la mort d'aquests policies estatals, s'ha reportat la crema de patrulles i s'ha requisat armament a les forces de seguretat

Actualitzat

Catorze policies han estat assassinats per un càrtel de la droga a l'estat mexicà de Michoacán, en un dels atacs més sagnants a les forces de seguretat des que Manuel López Obrador és president de Mèxic.

L'atac ha estat perpetrat i reivindicat pel càrtel Jalisco Nueva Generación, un dels més perillosos i poderosos del país, i que té especial control d'aquesta regió. Haurien preparat una emboscada a tres vehicles de la policia i, després de disparar-los, els van cremar.

 

Un dels cotxes de la policia, després de l'atac


No hi ha constància que entre les víctimes hi hagi cap narcotraficant. Els atacants fins i tot han avisat la policia que no doni suport a grups rivals, com Els Viagra.

 

 

Mèxic pateix una onada de violència a la majoria de delictes tant d'alt com de baix impacte. Segons les dades més recents del Secretariat Executiu de Seguretat Pública, de gener a agost del 2019 el país ha registrat 23.063 assassinats.

 

Policies armats a Michoacán, a Mèxic, després de la mort de 14 agents (Reuters)

 

 

 

ARXIVAT A:
Drogues
Anar al contingut