L'advocat Gonzalo Boye al programa "Preguntes freqüents", de TV3
L'advocat Gonzalo Boye al programa "Preguntes freqüents", de TV3
Barcelona

Boye sobre Puigdemont: "Si considera que ha de venir, assumirà aquest risc"

L'advocat està convençut que, quan arribi el moment, Carles Puigdemont tornarà a Catalunya i s'arriscarà a ser detingut

RedaccióActualitzat

L'advocat Gonzalo Boye, membre de l'equip que defensa Carles Puigdemont, considera que la Junta Electoral hauria de permetre els debats a la presó, tot i que la qüestió pertoca al Tribunal Suprem, perquè els candidats independentistes són presos preventius.

Boye ha dit al programa "Preguntes freqüents", de TV3, que el Suprem s'ha tancat en banda davant de qualsevol petició dels presos.

"Jo crec que el Tribunal Suprem s'ha tancat en banda davant de qualsevol cosa que sol·licitin els presos. Però això, no per esperat deixa de ser xocant. Tenim uns senyors que estan en un costat de l'estrada fent campanya cada dia, que és Vox. I a l'altre costat hi tenim uns senyors a qui es prohibeix fer campanya. I a dalt de l'estrada hi tenim dos membres de la Junta Electoral Central. Bé, és una situació bastant 'sui generis', no?"

 


Gonzalo Boye està convençut que, quan arribi el moment, Carles Puigdemont tornarà a Catalunya i s'arriscarà a ser detingut. No obstant això, Boye considera que Puigdemont no és cap inconscient i diu que només ho farà quan sigui l'hora.

"Crec que el president Puigdemont és un home que, fins ara, el que ha demostrat és que és un home bastant valent. No crec que sigui una persona inconscient, estic convençut que no ho és. Evidentment, ell sap que li correspon un paper, i aquest paper el jugarà en els àmbits en què l'hagi de jugar. I, si ell considera que en un moment donat ha de venir, assumirà aquest risc. Està assumint riscos cada dia."

 

ARXIVAT A:
Judici procésCarles PuigdemontProcés català
Anar al contingut