Escoles bressol (ACN)
Escoles bressol (ACN)

Barcelona estrenarà tres noves escoles bressol el curs vinent

La preinscripció serà entre el 2 i el 14 de maig

Actualitzat

Barcelona, que ja és la ciutat amb la xarxa pública d'Escoles Bressol Municipals (EMB) més gran de tot l'estat espanyol, ofereix tres noves escoles a la ciutat i 217 places més per al curs vinent. Amb aquestes tres, Barcelona arriba als 101 centres.

Les noves escoles bressol estan ubicades al barri de la Sagrada Família, al barri del Congrés i al Raval. A més d'aquests nous centres, s'ha ampliat una escola que ja està oberta aquest curs.

L'any passat, 4.000 famílies es van quedar sense plaça. La intenció és obrir 7 escoles bressol més al llarg dels pròxims tres anys.
 

Les escoles bressol estan incorporant programes pedagògics "innovadors"

Miquel Àngel Essomba, comissionat d'Educació, Infància i Joventut, ha explicat que les EMB, per l'Ajuntament de Barcelona, són "plenament educatives" i potencien tot allò que té a veure amb la connexió amb l'entorn.
 

"Fem de l'EBM un espai educatiu i dinamitzador dels barris en els quals estan situades"


També ha fet referència a projectes experimentals que s'estan duent a terme en alguns barris on s'ha posat en marxa "una flexibilització i adaptació del procés d'escola bressol a les necessitats de les famílies que s'hi adrecen, sobretot de caràcter socioeconòmic".
 

La preinscripció serà entre el 2 i el 14 de maig

Per primera vegada, es podrà fer per via telemàtica a través del portal de l'Ajuntament de Barcelona o a través del web de l'Institut Municipal d'Educació. A més, també s'ha reduït la documentació que s'ha d'entregar per fer la inscripció. Segons ha explicat Essomba, la finalitat és que el procés de preinscripció sigui més àgil i s'ajusti a les necessitats de les famílies.

ARXIVAT A:
Educació
Anar al contingut