Cartell de la CAM una oficina de Yecla, a Múrcia
Cartell de la CAM en una oficina de Yecla, a Múrcia
Sabadell

Banc Sabadell culmina la integració de la CAM i ja és el quart grup financer de l'estat

L'entitat catalana ha posat la cirereta al pastís que va suposar la compra de la Caja de Ahorros del Medterráneo per un euro fa tot just un any. Amb la integració, Banc Sabadell ja és la quarta entitat de l'estat.

RedaccióActualitzat
Banc Sabadell ja és el quart grup financer de l'estat. L'entitat ha completat sense problemes la compra de la Caja de Ahorros del Medterráneo, la CAM. D'aquesta manera, Banc Sabadell posa la cirereta al pastís que va suposar la compra pel preu simbòlic d'un euro ara fa tot just un any.

La culminació de l'operació ha arribat amb la integració tecnològica i operativa de Banco CAM. És a dir, l'entitat ha traspassat els 1.300 milions de registres d'informació dels clients, ha fusionat 600 oficines i ha canviat els rètols a 236 més.

La integració dóna lloc a la marca SabadellCAM, que servirà a l'entitat per operar al País Valencià i la regió de Múrcia. Moltes oficines canvien de nom i, depenent de la zona, es poden trobar denominacions com SabadellAtlántico, SabadellCAM, SabadellGuipuzcoano i SabadellSolbank, especialitzada en l'atenció dels residents estrangers a les zones turístiques.

Amb la integració, el Sabadell suma un volum d'actius superior als 164.000 milions d'euros. Això el situa com el quart grup financer de l'estat en nombre d'actius. L'entitat compta amb una xarxa de més de 1.800 oficines a tot Espanya, 418 de les quals a Catalunya i 632 a l'antiga àrea d'influència de la CAM, al País Valencià, Múrcia i les Illes. Banc Sabadell té ara més de cinc milions de clients.

Tot el procés s'ha dut a terme en menys de mig any, després que al juny Brussel·les va donar llum verda a l'operació. El director general de Banc Sabadell responsable del procés d'integració, Miquel Montes, ha felicitat els treballadors de Banco CAM per l'"excel·lent actitud" que han mostrat.

La compra de la CAM va suposar una reestructuració de la plantilla que va acabar amb l'acomiadament de 1.250 persones després d'un acord amb els sindicats.

Anar al contingut