El fundador de Wikileaks, Julian Assange, en una imatge d'arxiu (Foto: Reuters)
El fundador de Wikileaks, Julian Assange, en una imatge d'arxiu (Foto: Reuters)
Londres

Assange denuncia amenaces de mort en un xat a "The Guardian"

Julian Assange, fundador de Wikileaks, ha denunciat amenaces de mort en el xat que està celebrant a través de "The Guardian". "Les amenaces contra les nostres vides -diu Assange- són un assumpte d'interès públic, però estem prenent les degudes precaucions en la mesura que en som capaços quan es tracta d'una superpotència". L'entrevista "online" amb el fundador de Wikileaks al diari "The Guardian" es desenvolupa finalment amb normalitat, després dels problemes tècnics que han tingut al principi.

Actualitzat
Julian Assange havia de començar a respondre les preguntes dels usuaris a les dues del migdia, però no ho ha pogut fer fins a les tres a causa de l'èxit que ha tingut la iniciativa. "The Guardian" ha informat per Twitter que ja es poden consultar les respostes del fundador de Wikileaks.

Assange fa front a tota mena de preguntes, especialment les relacionades amb els més de 250.000 cables diplomàtics filtrats des de diumenge passat. Per fer-li alguna pregunta, cal deixar el missatge a la secció de comentaris de la notícia que ha publicat el diari. 

El diari ja havia avisat que l'entrevista quedava condicionada a la connexió d'internet del fundador del portal, que els últims dies ha estat objectiu de diversos atacs informàtics
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut