Arran tira pintura groga a la porta de la casa del jutge Llarena a Sant Cugat del Vallès

Actualitzat

Arran, l'organització juvenil de l'esquerra independentista vinculada a la CUP, ha tirat pintura groga a la porta de l'habitatge que el jutge Pablo Llarena té a Sant Cugat del Vallès. Ha estat aquesta matinada.

Arran ha penjat el vídeo de l'acció a Twitter. S'hi veuen dos nois que tiren la pintura groga de 2 pots a la porta de vidre d'entrada de l'edifici. Al vídeo hi fan sortir l'adreça exacta, el carrer i el número.

Asseguren que l'acció és la resposta a la detenció aquest dimarts de 3 membres de l'organització, a Barcelona i Terrassa, que havien protestat el 29 de setembre contra la manifestació de Jusapol.

A les portes de la Ciutat de la Justícia, on han de passar a disposició judicial els tres detinguts, una portaveu d'Arran, Núria Martí, ha explicat que han fet l'acció contra Llarena com a símbol de la justícia espanyola:​

"Entenem que el jovent s'ha de dotar de les eines que té al seu abast per atacar un sistema judicial hereu del franquisme que està reprimint un poble organitzat i que planta cara a l'espanyolisme més ranci."

 

Arran recorda que fa 8 mesos ja van assenyalar una altra casa que el jutge del Suprem té a la Cerdanya amb una pintada que deia "Llarena feixista".

En un comunicat enviat a la premsa, Arran explica que ara tornen a assenyalar Llarena perquè és un símbol del règim del 78, que empresona, deté i reprimeix qui li planta cara.

ARXIVAT A:
Pablo LlarenaTribunal Suprem CUPProcés catalàJudici procés
Anar al contingut