Arran fa pintades contra Llarena en una urbanització de Das

L'organització "assenyala" per error una casa com si fos la del jutge del Suprem

RedaccióActualitzat

Arran ha fet pintades al poble de Das contra el jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, que porta el procés contra els polítics i líders civils independentistes.

En aquest poble de la Cerdanya, el magistrat hi té una casa, i l'organització juvenil de l'esquerra Independentista ha volgut denunciar la seva actuació al Suprem. Arran, però, ha "assenyalat" una casa que no és la de Llarena.

L'Ajuntament ha explicat que netejarà les pintades, i els veïns de Das han penjat una senyera davant la casa com a mostra de protesta per l'acció.


Arran ha difós l'acció a través de les xarxes socials.


En les pintades es poden llegir frases com "Llarena, feixista, ni a Das ni enlloc" i "Els Països Catalans seran el teu infern".

Les pintades coincideixen amb una campanya a la plataforma digital Change.org per recollir signatures i aconseguir declarar el jutge del Tribunal Suprem persona no grata al municipi.

La iniciativa, que ja compta amb més de 25.000 firmes, reclama a la Casa del Comú de Das i al Consell Comarcal de la Cerdanya que adoptin la mesura contra el veí del municipi per la "persecució judicial" de l'independentisme català, "empresonant polítics electes".

ARXIVAT A:
Procés catalàJudicialGovern empresonat
Anar al contingut