Fórmula 1

El sorprenent rendiment del monoplaça de l'equip Brawn GP marca la primera sessió d'entrenaments a Montmeló

Hi havia molta expectació per veure el comportament dels nous monoplaces de l'equip Brawn GP sobre l'asfalt i a l'hora de la veritat el rendiment dels cotxes de l'antiga escuderia Honda ha estat força satisfactori. Jenson Button ha rodat molt ràpid al llarg de la jornada i ha finalitzat la primera sessió d'entrenaments al Circuit de Catalunya amb el quart millor temps. Nick Heidfeld continua millorant el seu BMW i ha estat el més ràpid del dia seguit de Kimi Räikkönen i Jarno Trulli. Fernando Alonso arriba dimarts a Montmeló i no serà fins dimecres quan tots els pilots oficials es vegin les cares.

Actualitzat
La nova escuderia Brawn GP ha tingut un debut notable en els entrenaments disputats aquest dilluns al Circuit de Catalunya. L'equip que agafa el relleu d'Honda ha pogut comparar-se amb els rivals i els resultats obtinguts no han decebut ningú.

Després de donar les seves primeres voltes la setmana passada a Silverstone, un auto de Brawn ha sortit a l'asfalt de Montmeló a primera hora del matí i seu ha estat el millor temps de les primeres voltes. Així com els nou Toro Rosso han tingut una estrena més aviat discreta el dia de la seva presentació, el Brawn conduït per Jenson Button s'ha mostrat molt regular i, al cap del dia, només ha pogut ser superat pel BMW de Heidfeld, el Ferrari de Räikkönen i el Toyota de Trulli. L'alemany ha aconseguit amb un temps d'1.20,338 el millor crono del dia.

Les sessions d'entrenament seran més animades a partir de dimecres, quan tots els pilots oficials del Mundial es posaran a prova els uns als altres. Hi ha molt interès a veure el comportament dels McLaren, que continuen generant molts dubtes. Kovalainen, company de Lewis Hamilton, ha estat últim aquest dilluns i s'espera l'arribada de l'anglès per veure fins a quin punt són certs els problemes de regularitat dels McLaren.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut