Barcelona

Albiol: "La realitat ens porta a unes eleccions, no ens equivoquem"

El coordinador general del PP català és escèptic sobre un possible pacte PP-PSOE

RedaccióActualitzat

Xavier García Albiol afirma que estem més a prop d'unes noves eleccions a Espanya que d'una gran coalició entre el PP i el PSOE. El coordinador general del PP català no creu que Pedro Sánchez canviï l'actitud de rebuig que ha mantingut fins ara cap al partit de Mariano Rajoy. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Albiol ha qualificat d'"irresponsable" el secretari general el PSOE i no el veu com a vicepresident:

"Des del primer dia, el Partit Popular ha ofert diferents fórmules com estar dins del govern, estar-ne fora, buscar una coalició a tres partits... La realitat jo crec que ens porta a unes eleccions, no ens equivoquem. Però si vostè em pregunta si Pedro Sánchez està a l'alçada de les circumstàncies, crec que no."

Albiol preveu que el PP mantindrà el seu programa i la llista del 20-D davant d'un nou escenari electoral. Ara bé, admet que el partit necessita una renovació generacional a curt termini que vindria després:

"Aquest és un apartat que, si els militants del PP em fan confiança, ho vull tirar endavant. Sí que és cert que venim d'unes eleccions de fa tres mesos i tindria molt poca lògica fer aquí una revolució i treure o canviar persones."

El dirigent popular també ha aprofitat per treure importància als casos de corrupció que afecten el seu partit. Defensa que només representen un 0,7% dels càrrecs polítics que actualment té el Partit Popular.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut