Madrid

Aguirre felicita Mas per Barcelona World, que qualifica d'"inversió alternativa molt important"

La presidenta de la Comunitat de Madrid ha assegurat que ella sempre ha dit, sobre Eurovegas, que el que li agradaria és que vingués a Espanya i que no passés com amb Eurodisney, que després de la disputa entre Castelló i Tarragona, al final "se'n va anar a París".

RedaccióActualitzat
La presidenta de la Comunitat de Madrid, amb qui Catalunya ha pugnat per Eurovegas, ha felicitat el president català, Artur Mas, per l'anunci de Barcelona World, que ha qualificat d'"inversió alternativa molt important". Després de recordar que es farà al voltant de PortAventura, amb una inversió superior als 4.000 milions d'euros, Aguirre ha assenyalat que l'anunci "és molt important per a Tarragona, per a Catalunya i per a Espanya".

Esperanza Aguirre ha afegit que ella sempre ha dit, sobre Eurovegas, que el que li agradaria és que vingués a Espanya i que no passés com amb Eurodisney, que després de la disputa entre Castelló i Tarragona, al final "se'n va anar a París". La presidenta madrilenya ha explicat que no hi ha novetats sobre el projecte: "Estem com estàvem; els qui han de prendre la decisió no l'han pres", ha assegurat.

També ha confiat que es concreti aviat en quins terrenys de Madrid es farà el macrocomplex lúdic.

Anar al contingut