73.426 corredors han participat en la 36a edició de la cursa d'El Corte Inglés. (Foto: EFE)
Atletisme

Abderrahim Al Jaafari guanya la 36a edició de la cursa d'El Corte Inglés amb un nou rècord de la prova

Abderrahim Al Jaafari ha guanyat la 36a edició de la cursa d'El Corte Inglés establint un nou rècord de la prova en categoria masculina (32:38). Ha batut en 5 segons el rècord que ell mateix va establir al 2012. Mohamed Benhmbarka ha finalitzat segon i Josep Lluís Blanco tercer. En dones la victòria ha estat per a la marroquina Hasna Bahom seguida de la manresana Meritxell Calduch i Janeth Becerra.

Abderrahim Al Jaafari ha guanyat la 36a edició de la cursa d'El Corte Inglés amb un nou rècord de la prova en categoria masculina (32:38). Es tracta de la segona victòria del marroquí que ja va vèncer al 2012. Amb aquest nou temps ha batut en 5 segons el rècord del recorregut que ell mateix va establir al 2012. Mohamed Benhmbarka no ha pogut aconseguir la seva sisena victòria a la Cursa i ha quedat segon. El podi l'ha completat el lloretenc Josep Lluís Blanco.

En categoria femenina, la victòria se l'ha endut la marroquina Hasna Bahom que amb un temps de 39:26 ha revalidat el títol de l'any passat. La manresana Meritxell Calduch, que ja comença a recuperar-se després d'una greu lesió, ha intentat seguir a Bahom i ha finalitzat en segona posició. La tercera plaça ha estat per la boliviana Janeth Becerra.

La Cursa ha comptat amb 73.426 corredors, superant la xifra de la passada edició i, s'ha convertit en la sisena amb més participació de la seva història.