Centre especial de treball de la Fundació Els Joncs a Sarrià de Ter (ACN)
Centre especial de treball de la Fundació Els Joncs a Sarrià de Ter (ACN)
Sarrià de Ter

Presó per a un monitor per abusar de tres noies amb discapacitat a Sarrià de Ter

Les famílies de tres noies amb discapacitat han denunciat per abusos sexuals el monitor d'un centre especial de treball de la Fundació Els Joncs

Actualitzat

El jutge ha ordenat l'ingrés a la presó de Figueres d'un monitor del centre especial de treball de la Fundació Els Joncs de Sarrià de Ter. El detingut està acusat d'abusos sexuals a tres noies del centre.

Segons ha avançat el Diari de Girona, el cas es va destapar diumenge arran de la denúncia de les famílies de tres noies amb discapacitat intel·lectual usuàries del centre. Els Mossos van anar  dilluns al centre de treball i van detenir l'acusat.

L'home detingut feia nou anys que treballava com a monitor al centre situat a Sarrià de Ter i els Mossos treballen amb la hipòtesi que els abusos s'estaven produint els darrers mesos durant les activitats de la jornada.

La fundació privada Els Joncs ha emès un comunicat arran de la detenció del monitor en què condemnen els fets i donen tot el suport a les joves afectades com a les seves famílies. Anuncien que es personaran com a acusació particular a les diligències judicials contra l'acusat.

Expliquen que, un cop van tenir coneixement dels fets, van obrir una investigació interna i demanen que es preservi el respecte i la intimitat de les joves afectades i de les seves famílies.

ARXIVAT A:
Violència masclistaJudicial
Anar al contingut