Barcelona

L'Ajuntament i els hotelers creuen que la vaga de TMB perjudicarà "molt" la ciutat

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha declarat aquest dimecres que la vaga dels treballadors de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) coincidint amb el Mobile World Congress (MWC) és "com fer-la en plens Jocs Olímpics", per la importància de l'esdeveniment, i ha demanat als empleats que reflexionin.

RedaccióActualitzat
Per l'alcalde, la decisió presa en les assemblees d'aquest dimecres "és una molt mala notícia", i ha afirmat que defensar les condicions laborals d'un col·lectiu no pot perjudicar greument la ciutat. Per la seva banda, el primer tinent d'alcalde i president de TMB, Joaquim Forn, també ha considerat "un error greu per part dels sindicats" la convocatòria de vaga coincidint amb el MWC.

Treballadors "insolidaris" segons els hotelers

Els hotelers de Barcelona acusen els treballadors de TMB d'"insolidaris" per haver convocat quatre jornades de vaga quan a la ciutat se celebra el Mobile World Congress. El president del Gremi d'Hotelers de la ciutat, Jordi Clos, s'ha mostrat indignat davant l'anunci de la vaga i ha advertit que tindrà un cost econòmic "molt alt" per a la ciutat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut