Una jugada del partit d'anada entre el Bayer i l'Atlètic de Madrid
Una jugada del partit d'anada entre el Bayer i l'Atlètic de Madrid
20.45, a TV3

L'Atlètic de Madrid busca la remuntada contra el Bayer Leverkusen en directe, a TV3

L'última hora del partit que disputaran dimecres el F. C. Barcelona i el Manchester City al Camp Nou, al canal Esport 3

El canal Esport 3 començarà el "Zona Champions" a les 19.00. Xavi Valls, Xavi Torres i Jordi Sunyer actualitzaran tota la prèvia dels dos partits de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, que disputaran l'Atlètic de Madrid i el Bayer Leverkusen i el Mònaco contra l'Arsenal.

També analitzaran l'última hora del partit que disputaran dimecres el F. C. Barcelona i el Manchester City al Camp Nou. Es podran veure les rodes de premsa de Luis Enrique i Andrés Iniesta, i es connectarà amb l'hotel de concentració dels anglesos, on l'entrenador, Manuel Pellegrini, farà la roda de premsa.

A les 20.40, TV3, des de l'Estadi Vicente Calderón, transmetrà el partit entre "colchoneros" i alemanys. Els de Simeone van perdre per 1-0 en el partit d'anada, però tenen a favor que s'han imposat en tots els partits de Champions d'aquesta temporada que han jugat a casa. Bernat Soler i Gerard López seran els encarregats d'explicar tot el que passi abans, durant i després del matx.

A partir de les 22.40, una nova edició del "Zona Champions" farà un ampli resum del Mònaco-Arsenal. En l'anada, els anglesos van perdre a casa per 1-3, i no ho tenen fàcil per remuntar.

Anar al contingut