Sergio Busquets disputa la pilota durant el partit contra el PSG
Sergio Busquets disputa la pilota durant el partit contra el PSG (REUTERS)
Dimarts a les 20.45, a TV3

El partit entre el Barça i el PSG, a TV3

TV3 emet en directe el partit de tornada de quarts de final de la Champions League que jugaran Barça i PSG. A les 20.25 començarà la prèvia amb un especial del "Zona Champions" des del Camp Nou

El canal Esport3 emetrà una prèvia del Barça-PSG a la mitja part del partit del "play-off" de l'Eurolliga de bàsquet que jugaran l'Olympiacos i el F. C. Barcelona. Aquest especial del "Zona Champions" el conduirà Xavier Valls des del Camp Nou. A les 20.25 s'emetrà també per TV3.

A les 20.45 començarà la transmissió a TV3 del partit de tornada dels quarts de final entre el Barça i el París-Saint Germain. Els culers tenen força encaminat el seu pas a les semifinals després d'imposar-se al Parc dels Prínceps per 1-3. Laurent Blanc no podrà comptar, per intentar la remuntada, amb Thiago Silva ni Thiago Motta, però confia en la tornada d'Ibrahimovic. La transmissió serà de Bernat Soler i Gerard López.

A les 22.45 de manera simultània per TV3 i Esport3 es farà una segona edició del "Zona Champions" amb les millors jugades del partit i les primeres declaracions del president Josep Maria Bartomeu i dels protagonistes del partit, a més de les rodes de premsa de Luis Enrique i Laurant Blanc. A la zona mixta hi haurà Jordi Grau i a la llotja, Josep Maria Puig.

Xavier Torres farà una anàlisi de tot el que hagi passat a l'altre partit de quarts que disputaran el Bayern de Munic i el Porto. Els alemanys no ho tenen fàcil després de perdre per 3-1 a l'anada.

 

Anar al contingut