A Algerri les nenes volen ser veterinàries
A Algerri les nenes volen ser veterinàries
Dilluns, a les 22.30

"El foraster" visita Algerri

En Quim visita un poble on els nens tant alleten un xaiet com inseminen truges

Aquesta setmana, "El foraster" visita Algerri (432 habitants) just quan fan la festa petita d'hivern, una celebració tranquil·la, gairebé tant com l'activitat de l'aeroport que tenen just al costat, el d'Alguaire. Aquí descobrirà com és el dia a dia de la canalla del poble: tant alleten un xaiet que miren els partits del Barça com inseminen truges.

A Algerri, en Quim hi viurà com un veí més: ballarà amb els capgrossos, s'asseurà al sopar popular, compartirà un dinar familiar amb sorpresa i contemplarà els cels de les terres de ponent. Amb dos dies a Algerri en tindrà prou per entendre que aquí són d'una pasta especial: aquest és el poble on les nenes no volen ser princeses, volen ser veterinàries.

"El foraster" a Tortellà (23.30)

A continuació, es recuperarà el capítol en què en Quim visita Tortellà, a la Garrotxa. Allà descobrirà que entre els seus 793 habitants n'hi ha de força peculiars, com ara el Sidru i la seva passió per pesar les coses, el Joan Molí i el seu local d'assaig o la dona amb més caràcter de Catalunya: la Teresa de Tortellà. A més, Quim Masferrer també s'emocionarà amb la història del Roc, un avi de 98 anys, i la seva moto de més de 50.

Anar al contingut