El Miquel i la Laia, han quedat d'amagat.
El Miquel i la Laia, han quedat d'amagat.
Dijous, a les 15.50

Xantatge, perdó, equivocacions, debilitats i determinacions, a "Com si fos ahir"

Dijous, 26 de juliol, a les 15.50, TV3 emetrà el capítol 208 de "Com si fos ahir", la sèrie que lidera l'audiència de la sobretaula des que va començar i que diumenge emetrà l'últim capítol de la temporada, un especial en "prime time".

En l'episodi de demà, el Miquel decideix no agafar la Margarida, però ella no ho vol acabar així; la Marta va a veure l'Eva per consolar-se del desamor amb l'Andreu; l'Armando reconsidera la presidència d'Adalisa una vegada més, i en Cesc pren una decisió pel que fa al fill que espera amb la Cris.

Continua la tensió entre la Noe i en Miquel. En Miquel ja ha decidit no agafar fixa la Margarita, i ella pressiona la Noe per mantenir el lloc de feina a canvi del seu silenci. Atrapada, la Noe, mira de convèncer en Miquel perquè la contracti. No se'n surt. En Miquel, que no entén res, està més que fart que la Noe qüestioni totes les seves decisions. Se sent en crisi total i queda amb la Laia. Quan està a punt d'embolicar-se amb ella, ho atura. Per amor a la Noe. La Laia ho entén. Aquest cop no hi ha mal rotllo.

La Marta, que recupera el seu esperit malvat, malparla de l'Andreu amb l'Eva. Busca la seva complicitat, i sembla que la troba. La convenç que són dues víctimes de la voracitat de l'Andreu.

L'Armando fa el pas. Es jubila i demana a la Paula que assumeixi la direcció. Tiet i neboda es reconcilien. A més, perdona la Marta sense explicar res a ningú, i demana a la seva neboda que la consideri la millor persona de confiança que pot tenir a Adalisa. Mentre en Quim i la Paula senten que ho tenen tot, la felicitat de la Marta no és completa perquè li cou el trencament amb l'Andreu.

En Cesc demana consell a la Gemma sobre com ha d'actuar amb la Cris. Ella el convenç que no té cap obligació de fer de pare si no ho vol. En Cesc diu a la Cris que no farà de pare, tot i que es farà càrrec de les despeses que li pertoquin. Aposta per la seva relació amb la Gemma. La Cris, trista, ho encaixa aparentment bé. La Gemma sent que aquesta petita crisi ha reforçat el vincle. Ella, en Cesc i en Manel semblen una família i tot.

tv3.cat/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3
twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut