Una mà robòtica, al "Dinàmiks" d'aquest dissabte 7 de gener

El programa "Dinàmiks" porta nous experiments al canal Super3. Aquest dissabte 7 de gener, a les 10.40, Dani Jiménez, el presentador, ensenyarà a construir un mà robòtica, descobrirà per què no es té pèls als palmells de les mans i plantejarà com es pot canviar de direcció la porta d'una caseta.

Al "Dinàmiks", Dani Jiménez ensenyarà a fer una mà robòtica. Per fer aquest experiment, el Dani necessitarà cartró, un regle, cola blanca, un retolador, tisores, cinc canyes gruixudes, cinc canyes primes, cordill, cinta adhesiva, cinc anelles, velcro i feltre.

I després d'aquest experiment, "Dinàmiks" repassarà la figura d'Isaac Asimov, que va ser escriptor, científic i divulgador. Va escriure novel·les de ciència-ficció i també va escriure les tres lleis de la robòtica l'any 1942, a partir de la idea que un robot no pot fer mai mal a un esser humà. Va ser un nen tan intel·ligent que va aprendre a llegir tot sol.

A l'apartat de "La pregunta curiosa", Dani Jiménez descobrirà, amb exemples pràctics, per què no es tenen pèls als palmells de les mans. "El repte" plantejarà com es pot canviar de direcció la porta d'una caseta.

super3.cat/dinamiks

Clip del capítol " Una mà robòtica"

Anar al contingut