TV3, líder del dia amb un 10,7% de quota

TV3 va tornar a liderar l'audiència de diumenge, amb una quota del 10,7%. Amb el resultat d'ahir, TV3 ja acumula 47 dies consecutius sent la cadena més vista a Catalunya. Les dues edicions dels "Telenotícies" són els programes més vistos del dia i lideren la seva franja.

TV3 torna a ser líder, amb una quota del 10,7%. Els "Telenotícies", amb Ramon Pellicer i Cristina Riba, tornen a ser els programes més vistos del dia. El "TN cap de setmana vespre" va tenir una quota del 25,9% i 801.000 espectadors, mentre que el segon lloc el va ocupar el "TN cap de setmana migdia", amb 557.000 espectadors i un 28,3% de quota.

Dissabte, bon resultat de "Preguntes freqüents"

Dissabte, el programa "Preguntes freqüents", presentat per Ricard Ustrell, i que va tractar el tema "Govern a la presó", va fer un bon resultat, liderant la seva franja amb contundència, amb una quota del 21,3%.

"Pau, la força d'un silenci" fa un resultat espectacular, i és una de les grans pel·lícules més vistes dels últims anys

TV3 va tornar a ser líder divendres, amb una quota del 18,9%. És el millor divendres des del 26 d'agost del 2011, amb l'excepció del divendres anterior, que amb la declaració de la independència va fer un 20,6%. El Top5 del rànquing de programes més vistos van ser de TV3, i tres, eren les diferents edicions del "Telenotícies".

La gran pel·lícula "Pau, la força d'un silenci" va tenir una quota del 16,2%, la més vista des del 22 d'abril del 2016, i una de les més vistes dels últims anys.

tv3.cat

Anar al contingut