TV3, líder d'ahir diumenge

TV3 va liderar l'audiència d'ahir diumenge, amb una quota del 8,8%. "Gol a gol", les dues edicions del "Telenotícies cap de setmana" i "30 minuts" es troben entre els espais més vistos del dia.

La programació especial del dia de Sant Jordi i el resum del clàssic que va enfrontar el Reial Madrid i el Barça van marcar l'audiència televisiva d'ahir diumenge, un dia en què TV3 es va imposar i va liderar amb una quota del 8,8%. El "Gol a gol", dedicat al clàssic futbolístic, va ser el segon programa més vist del dia, amb una audiència de 452.000 espectadors i una quota del 17,2%, després de la transmissió que va oferir el canal de pagament Movistar, el programa més vist del dia.

 

Les dues edicions del "TN cap de setmana" també van tenir bons resultats d'audiència i es van situar com a tercer i quart programes més vistos del dia. L'edició del migdia va tenir una audiència de 355.000 espectadors i una quota del 21,3%. La del vespre, tot i la competència del partit de futbol, va rebre 351.000 espectadors i va tenir una quota del 13,2%. També s'ha de destacar el resultat del "30 minuts" com a setè programa més vist del dia, amb el reportatge "Volem treballar", que van seguir 224.000 espectadors i que va tenir una quota del 7,6%. Va ser, juntament amb el "TNCS vespre", la segona opció televisiva de la franja, malgrat el clàssic.

 

tv3.cat

Anar al contingut