Tenir o no tenir por, a "L'ofici de viure" de TV3

Demà, 15 de novembre, a les 23.45, TV3 emet "Si no tinguessis por" a "L'ofici de viure", sobre la gestió del sentiment de la por. "L'ofici de viure", l'espai de psicologia i espiritualitat pràctica de TV3 i Catalunya Ràdio, que busca maneres alternatives de pensar i també de viure per fer front a les dificultats que suposa el dia a dia en la societat actual.
"Si no tinguessis por"

"Si no tinguessis por"

La por és necessària a la vida, tot i que a vegades ens paralitza. Què els podria passar a les persones si no tinguessin por? Com s'ha de gestionar, la por?

L'aventurer i emprenedor Albert Bosch, que ha estat a punt de morir diverses vegades, parla amb Gaspar Hernàndez de com superar la por. D'altra banda, el psiquiatre Jordi del Rey diu, des d'un vessant espiritual, que només és possible viure des de la por o des de l'amor.

Finalment, la conferenciant Alicia Sánchez Pérez confessa que sempre té por i que no vol superar-la, sinó acceptar-la.

 

"L'ofici de viure", l'espai de psicologia i espiritualitat pràctica de TV3 i Catalunya Ràdio, busca maneres alternatives de pensar i també de viure, per fer front a les dificultats que suposa el dia a dia en la societat actual. L'ansietat, l'estrès, la depressió... són alteracions de l'es­tat d'ànim cada vegada més familiars en el nostre entorn, que sovint van acompanyades d'un tracta­ment farmacològic, i representen la segona causa de les baixes laborals.

 

tv3.cat/ofici

facebook.com/loficideviure

twitter.com/loficideviure