La Noe fa aquella cara de defensora del que és seu.
La Noe fa aquella cara de defensora del que és seu.
Aquest divendres, 20 de juliol, a les 15.50

Secrets al descobert, a "Com si fos ahir"

Aquest divendres, 20 de juliol, a les 15.50, TV3 emetrà el capítol 204 de "Com si fos ahir", la sèrie que lidera l'audiència de la sobretaula des que va començar.

En Miquel se'n va un dia a Madrid per feina. Serà fora justament la nit del comiat de soltera de la Noe. Tots dos es demanen que vagin amb compte. Però hi ha secrets. En Miquel se n'hi ha anat amb la Laia, sense dir-ho a la Noe, que ho descobreix per una indiscreció de la Margarita, i es posa rabiosa. Quan torna en Miquel, que continua amagant que ha viatjat amb la Laia, es descobreix que la Noe li va ser infidel! I, a la Margarita, li toca el paperot d'haver de fer-li de confident.

En Quim i la Marta aconsegueixen atabalar l'Armando fins al punt de fer-li perdre un córner en uns grans magatzems. L'home, convençut que tot és culpa seva, diu que s'adona que s'ha de jubilar. En Quim i la Marta l'animen a tornar a quedar amb l'Adela. L'Armando ho fa, però l'Adela li diu que no es jubili, que està prou bé i que li anirà molt bé mantenir-se actiu. Als cosins tramposos els ha sortit malament la jugada, i en Quim veu com la Paula se li pot escapar cap a Alemanya.

L'Andreu esbronca la Joana per haver enviat el vídeo a en Vicenç. Al vespre, arriba tard al pis de la Marta, per no haver d'estar amb ella. Abans no puguin posar-se a discutir, rep una trucada de la seva mare. És a l'hospital. Li han entrat a robar i l'han atacat. La Marta vol acompanyar-lo, però ell no ho vol. Es fa càrrec de la situació, com sempre, i demana a en Vicenç que ajudi la Joana amb els papers de l'assegurança. Ell s'hi nega i l'Andreu l'acaba engegant a fer punyetes. Fart de tot i de tothom, es presenta al pis de la Marta i talla la relació que hi té.

tv3.cat/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3

twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut