Premi MediaLover 2017 per a La Marató

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio ha estat reconeguda amb un Premi MediaLover en la categoria de "Responsabilitat social". Els MediaLover són uns guardons impulsats des d'Infoperiodistas i Guia de Mitjans Digitals per reconèixer els mitjans de comunicació, fet que no té precedents. Les principals marques periodístiques han participat en aquesta primera edició, en què optaven als reconeixements més de 350 mitjans entre premsa, revistes, digitals, blogs, ràdios i televisió.

El jurat dels Premis MediaLover 2017 es va reunir 19 de maig a la seu de la Federació d'Associacions de la Premsa d'Espanya (FAPE). Durant la trobada, el jurat va mirar 88 peces finalistes de les 375 preinscripcions rebudes entre diaris, revistes, digitals, blogs, ràdio i televisió. El resultat és que La Marató de TV3 ha estat reconeguda en la categoria de "Responsabilitat social".

La gala de lliurament dels Premis MediaLover se celebra, aquest vespre, a partir de les 19.30, a l'auditori del CaixaForum Madrid.

En 25 anys, La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio ha sensibilitzat milions de persones, ha recaptat més de 163 milions d'euros –una mitjana anual d'11,3 milions d'euros durant els últims 5 anys– i ha impulsat 757 projectes de recerca científica desenvolupats en diversos centres hospitalaris i universitaris. Uns 7.000 investigadors s'han beneficiat directament del suport econòmic per continuar portant a terme els seus treballs d'investigació; a més, ha contribuït a generar 377 llocs de treball i a la consolidació d'equips de recerca biomèdica reputats. La convocatòria de projectes de recerca promoguda per la Fundació representa una de les cites professionals que generen més expectatives entre la comunitat científica i és considerada una de les més ben posicionades del sector. Aquesta tasca ingent que s'activa anualment s'ha consolidat com la gran festa de la solidaritat a Catalunya i se situa al mateix nivell de les maratons internacionals més exitoses.

Els Premis MediaLover són una distinció que té per objectiu reconèixer els mitjans de comunicació i premiar les seves iniciatives editorials en el món de la informació periodística.  L'origen dels MediaLover és valorar l'esforç dels editors en imaginació i creativitat per atreure i fidelitzar l'audiència. Nous continguts, canals, suports o formats que transformen els mitjans per atendre els interessos de la societat i reflectir les seves noves realitats.

tv3.cat/marato

facebook.com/lamarato

twitter.com/la_marato

 

Anar al contingut